Középszintű matematika érettségi felkészítők!

Felkészítő kurzusok az eredményes érettségiért!

Tovább a kurzusra!
Szerezd be a kedvezménykupont!

Érettségi felkészítő felépítése:

1. Logikai állítások

Ebben a témában meg kell találni a mondatok tagadását. Sűrűn előforduló feladattípus, így hasznos ennek az ismerete.

2. Gráfok

Ebben a témában meg fogsz ismerkedni a gráffal kapcsolatos feladatokkal. Elég gyakori feladat, így fontos tudni.

3. Skatulyaelv

Ebben a témában meg fogsz ismerkedni a skatulyaelvvel kapcsolatos feladatokkal. Ritkán fordul elő, de ettől függetlenül tudni kell, mert egyrészt könnyű, másrészt lehet, hogy pont a Te érettségiden fog újból előfordulni.

Mit mondanak rólam?

2022. január közepén kétségbe voltam esve, mi lesz a matek érettségin, mert úgy láttam, hogy nincs sok esélyem sikeres érettségit tenni, nagyon nagy tudáshiányban éreztem magamat.

Ekkor ismerkedtem meg Csabával, akivel online elkezdtük a középszintű matematika érettségire való felkészülést. A felkészülés során a honlap használata nagyon nagy segítség volt. Az online korrepeket kiegészítette úgy, hogy feladatokat tudtunk megoldani az oldalon, illetve abban is nagy segítségre volt, hogy ha valamit el kellett magyarázni, az oldalon egyből megnéztük a hozzá kapcsolódó magyarázatot és ezáltal gyorsan sikerült megérteni az adott témát. Így egyre magabiztosabbnak kezdtem érezni magam és eljutottam oda, hogy elkezdtem várni, hogy ismét matekozhassak.

A felkészülésnek köszönhetően sikeresen le tudtam érettségizni 🙂
K. Kata
Érettségiző
K Kata

Pár szóban rólam

Szia! Bérczes Csaba vagyok, JAVA programozó, és ezen kívül matekból és programozásból tartok korrepetálásokat. Célom, hogy átadhassam számodra a matematika tudásomat és ezzel együtt elérd a kitűzött célodat!Tudj meg többet rólam!

Rutinfeladatok

Összeadás
Kivonás
Szorzótábla
Osztás

Szeretnél még több rutinfeladatot?

Ezen a tanfolyamon a matematika alapvető rutinfeladatait fogod begyakorolni, ezáltal magabiztos tudásra tehetsz szert ezen a téren.

Tudtad?

Számos bonyolultnak tűnő témában sokan azért buknak el, mert nem tudnak elvégezni egy egyszerű összeadást negatív számokkal, vagy lusták fejben kiszámolni egy egyszerű műveletet és egyből a számlógéphez nyúlnak.

Hogyan szerezd meg a stabil alapokat?

Nézd meg részletesebben, mit nyújt ez a tanfolyam!

Rutinfeladatok

Kérdésed maradt?

Töltsd ki az űrlapot, vagy keress meg engem az alábbi elérhetőségek egyikén, és maximum 2 munkanapon belül választ adok minden kérdésedre!

+3670-5048249
csabatanit@gmail.com

Töltsd ki az űrlapot!

Teljes neved*
Email címed*
Telefonszámod
Üzenet (max 1000 karakter)*
0
Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Általános
Felkészítők

2021-2022 csabatanit.hu

barion