Fejléc mutatása
Belépés/Regisztráció
Bejelentkezés
E-mail
Jelszó
Új regisztráció megerősítő email kérése
Elfelejtett jelszó
Regisztráció
E-mail*
Ezzel tudsz majd belépni a rendszerbe, illetve erre az email címre fogjuk küldeni a regisztráció megerősítő emailt, így fontos, hogy létező címet adj meg. Ezt az adatot később nem tudod megváltoztatni.
Ranglistanév, becenév
Megadhatsz egy nevet, amit bármikor megváltoztathatsz. Amikor email-t küldünk, ezzel a névvel leszel megszólítva, valamint a ranglistákon, fórumokon is ez a neved fog látszani. Ha nem adsz meg becenevet, automatikusan ez lesz a beceneved: Felhasználónk.

Maximum 40 karakterből állhat, a magyar ábécé betűi lehetnek benne, illetve pont, szám, és szóköz.
Jelszó*
Add meg a jelszót! Bármikor meg tudod változtatni. Jól jegyezd meg! Ha mégis elfelejtenéd később, bármikor kérhetsz új jelszót.

Maximum 60 karakterből állhat.
Jelszó mégegyszer*
Add meg a jelszót ismét!
Pipáld be a négyzetet, hogy elfogadd az adatvédelmi nyilatkozatot.
Pipáld be a négyzetet, hogy elfogadd a felhasználási feltételeket.
Honlapunk úgynevezett "Cookie"-kat (sütiket) használ, hogy jobb felhasználói élményt tudjunk nyújtani Neked. A honlapunk használatával tudomásul veszed tájékoztatásunkat.
 
Matek
matek
Miről szól?
A matematikát az életben többféle területen is tudod hasznosítani, tudása sok örömet tud okozni, viszont egy sokak számára kellemetlen tantárgy is egyben. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a matekkal kapcsolatos gondokat az alapok megértésének hiánya és a kevés gyakorlás okozza. Témaköreim során nagyon rövid, egyszerű, de teljes mértékben érthető magyarázatokkal segítek megérteni a matekot, valamint nagy mennyiségű feladat begyakorlási lehetőséget biztosítok, hogy nagyobb eséllyel tudd megérteni és megszeretni a matematikát :-)

Jelenleg 10 db matematika témakör, ezeken belül pedig összesen 81 db érthetően elmagyarázott, kiválóan begyakorolható anyag érhető el nálam.

További információkért kattints ide!

Extra szolgáltatás: ide kattintva a matematika alapvető számolásait, az úgynevezett rutinfeladatokat tudod nagyon jól begyakorolni.

2020-2022 Bérczes Csaba Zsolt
|
csabatanit@gmail.com
barion