Fejléc mutatása
Belépés/Regisztráció
Bejelentkezés
E-mail
Jelszó
Új regisztráció megerősítő email kérése
Elfelejtett jelszó
Regisztráció
E-mail*
Ezzel tudsz majd belépni a rendszerbe, illetve erre az email címre fogjuk küldeni a regisztráció megerősítő emailt, így fontos, hogy létező címet adj meg. Ezt az adatot később nem tudod megváltoztatni.
Ranglistanév, becenév
Megadhatsz egy nevet, amit bármikor megváltoztathatsz. Amikor email-t küldünk, ezzel a névvel leszel megszólítva, valamint a ranglistákon, fórumokon is ez a neved fog látszani. Ha nem adsz meg becenevet, automatikusan ez lesz a beceneved: Felhasználónk.

Maximum 40 karakterből állhat, a magyar ábécé betűi lehetnek benne, illetve pont, szám, és szóköz.
Jelszó*
Add meg a jelszót! Bármikor meg tudod változtatni. Jól jegyezd meg! Ha mégis elfelejtenéd később, bármikor kérhetsz új jelszót.

Maximum 60 karakterből állhat.
Jelszó mégegyszer*
Add meg a jelszót ismét!
Pipáld be a négyzetet, hogy elfogadd az adatvédelmi nyilatkozatot.
Pipáld be a négyzetet, hogy elfogadd a felhasználási feltételeket.
Honlapunk úgynevezett "Cookie"-kat (sütiket) használ, hogy jobb felhasználói élményt tudjunk nyújtani Neked. A honlapunk használatával tudomásul veszed tájékoztatásunkat.
 
Rólam
Csaba
Bérczes Csaba vagyok, jelenleg JAVA programozóként dolgozok. Ezen kívül matekból és programozásból tartok korrepetálásokat, amiket nagyon szeretek csinálni :-) Élvezem, hogy másoknak átadhatom a tudásomat és ezzel együtt elérik a kitűzött célt is.

Szabadidőmben szeretek biciklizni, sakkozni, kirándulni, focizni, így a sportos életmód az életem része.

Fontosnak tartom, hogy rendszeresen fejlesszük magunkat, tanuljunk új dolgokat, ez is az életem része. Jó érzés, mikor újabb és újabb tudást sajátítok el, így egyre többet és többet fogok tudni. Ezt a szemléletet szeretném átadni Nektek, a tanulási anyagaim is így épülnek fel, hogy könnyedén tudjátok a következő szintet is megtanulni és élvezhető is legyen az egész tanulás.
Szakterületem
Matematika, JAVA és PHP programnyelv ismerete, SQL adatbáziskezelő program ismerete, valamint HTML, CSS és JavaScript ismeretek.

Számos középiskolai és egyetemi diákot segítettem már hozzá matekból és programozásból, hogy sikeresen teljesítsék a tárgyat, levizsgázzanak, vagy elérjék a kitűzött célt, így tapasztalatok alapján állítottam össze az anyagaimat, amikből sokat tanulhattok.

Stílusom
Rendkívül lényegretörően és tömören fogalmazok, így a rendszer legtöbb részének tartalma és a tanulási anyagaim mind-mind rövid részekből állnak. Nincsenek litániák, de a lényeg mindenütt benne van, így sokkal kellemesebben lehet tanulni és sok időt tudtok megspórolni.
Feladatcunami
Ahhoz, hogy a tudás maximálisan rögzüljön, feladatokat kell megoldani. Sok-sok feladat gyakorlása lehetővé teszi, hogy készségszinten be tudd gyakorolni az adott témakört, így hónapok múlva is jól fogsz rá emlékezni. A terveim szerint óriási feladattárat fogok létrehozni, ami folyamatosan bővül.
Célom
Szeretném megosztani a tudásomat minél több emberrel, szeretném, ha a lehető legtöbbetekkel meg tudnám szerettetni a matematikát, programozást, tudnék segíteni a tanulásban, vagy a munkahelyre bejutásban.
2020-2022 Bérczes Csaba Zsolt
|
csabatanit@gmail.com
barion