Rólam

Csaba
Bérczes Csaba vagyok, jelenleg JAVA programozóként dolgozok. Ezen kívül matekból és programozásból tartok korrepetálásokat, amiket nagyon szeretek csinálni 🙂 Élvezem, hogy másoknak átadhatom a tudásomat és ezzel együtt elérik a kitűzött célt is.

Szabadidőmben szeretek biciklizni, sakkozni, kirándulni, focizni, így a sportos életmód az életem része.

Fontosnak tartom, hogy rendszeresen fejlesszük magunkat, tanuljunk új dolgokat, ez is az életem része. Jó érzés, mikor újabb és újabb tudást sajátítok el, így egyre többet és többet fogok tudni. Ezt a szemléletet szeretném átadni Nektek, a tanulási anyagaim is így épülnek fel, hogy könnyedén tudjátok a következő szintet is megtanulni és élvezhető is legyen az egész tanulás.

Számos középiskolai és egyetemi diákot segítettem már hozzá matekból és programozásból, hogy sikeresen teljesítsék a tárgyat, levizsgázzanak, vagy elérjék a kitűzött célt, így tapasztalatok alapján állítottam össze az anyagaimat, amikből sokat tanulhattok.

Szakterületeim

Matematika, JAVA és PHP programnyelv ismerete, SQL adatbáziskezelő program ismerete, valamint HTML, CSS és JavaScript ismeretek.

Stílusom

Rendkívül lényegretörően és tömören fogalmazok, így a rendszer legtöbb részének tartalma és a tanulási anyagaim mind-mind rövid részekből állnak.

Feladatcunami

Ahhoz, hogy a tudás maximálisan rögzüljön, feladatokat kell megoldani. Sok-sok feladat gyakorlása lehetővé teszi, hogy készségszinten be tudd gyakorolni az adott témakört.

Célom

Szeretném megosztani a tudásomat Veled, és szerethetővé tenni a matematikát, vagy a programozást! Szeretném, ha a programommal sikeresen fel tudnál készülni a középszintű matek érettségire.

Általános
Felkészítők

2021-2022 csabatanit.hu

barion